سفارش تبلیغ
صبا ویژن

هیئت متوسلین به حضرت زهرا

کاریکاتوری از فتوای وهابی: ریختن خون میکی موس حلال است!

به گزارش «شیعه نیوز»، چندی پیش یکی از مفتی وهابی "میکی ماوس" را مرتد و ریختن خون آن را حلال کرده است!! فارغ از اینکه میکی ماوس یک شخصیت کارتونی بوده و همین موضوع موجب انفجار بمب خنده در خبرگزاری‌ های غربی و آمریکایی شده و دست مایه طنز طنزپردازان گردیده است.

هشدار به روند افزایشی شیعهستیزی در دنیا

معاون بین‌الملل حوزه‌های علمیه با هشدار نسبت به روند رو به افزایش شیعه‌ستیزی و شیعه‌کشی در جهان اسلام گفت: باید برای مقابله جدی با این جریانات خطرناک، چاره‌ای اندیشید.
 
به گزارش مرکز خبر حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسن زمانی‌ در نشست تخصصی «نقش علمای دین در جهان بدون خشونت و افراطی‌گری» از سلسله نشست‌های تخصصی حوزه‌های علمیه و جهان معاصر در دانشگاه معارف اسلامی قم گفت: البته ما سال‌هاست که راجع به رشد جریان‌های افراطی‌گری و خشونت در جهان اسلام به ویژه مسئله شیعه‌ستیزی هشدار می‌دهیم.
وی با اشاره به اینکه در شکل‌گیری و توسعه این جریان خطرناک سه عامل و محور تاثیرگذار است، افزود: استعمار و استکبار جهانی از یک سو، جریان وهابیت و تروریست‌های تکفیری از سوی دیگر و در ضلع سوم، افراطی‌گری‌ها و حرکت‌های تند و غیرمنطقی برخی شیعیان در این قضیه دخیل بوده است.
معاون بین‌الملل حوزه‌های علمیه با بیان اینکه جریان‌های تند و افراطی به اسلام و مسلمین ضربه زده‌اند، گفت: پیشنهاد و طرح ریاست جمهوری در سازمان ملل مبنی بر جهان عاری از خشونت و افراطی‌گری، ‌حقیقتاً کار بسیار ارزشمندی بود که خوشبختانه به عنوان قطعنامه، در صحن عمومی سازمان ملل متحد به رأی گذاشته شد و به تصویب رسید.
زمانی تاکید کرد: از چنین ظرفیتی باید برای پیگیری اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و مقابله جدی با موج خشونت در جهان اسلام ‌نهایت بهره‌برداری را کرد.
وی همچنین با اشاره به لزوم همکاری و تعامل هر چه بیشتر نهاد ریاست جمهوری‌ وزارت امور خارجه و نهادهای حوزوی و بین‌المللی در راستای این هدف مهم ابراز داشت: در حال حاضر در حوزه‌های علمیه ظرفیت‌ها و بسترهای بسیار خوبی وجود دارد که نهادهای دولتی و حاکمیتی می‌توانند با استفاده از آن‌ها به تحقق هدف جهان به دور از خشونت و افراطی‌گری به خصوص در سطح دنیای اسلام کمک کنند.

ابراز نگرانی از کاهش جمعیت شیعه ایران

یک واعظ و کارشناس مسائل دینی در جمع بانوان مبلغه گفت: در مجالس تبلیغ ایام فاطمیه نسبت به تشکیل خانواده‌، تحکیم خانواده و تولید نسل تذکر داده و به این مسائل بپردازید.
به گزارش خبرنگار ایسنا، حجت‌الاسلام و المسلمین ناصر رفیعی از کارشناسان دینی حوزه علمیه در همایش "فاطمیه و فرصت‌های تبلیغ" با اظهار نگرانی نسبت به کاهش جمعیت شیعه در کشور گفت: در سال تحصیلی جدید در پایه اول ابتدایی دانش‌آموزان شیعه و اهل سنت برابری می‌کرد اما به عنوان مثال در یکی از شهرهای آذربایجان این جمعیت 70 به 30 بوده است و این خطر جدی است در حالی که در بعضی از شهرهای اهل سنت جمعیت خانواده به صورت 4 همسر و 40 اولاد است.
وی خاطر نشان کرد:مراجع عظام تقلید و علما نسبت به کاهش جمعیت شیعه اظهار نگرانی کرده‌اند بنابراین شما مبلغان سه موضوع مهم یعنی تشکیل خانواده‌، تحکیم خانواده و تولید نسل را در مجالس تبلیغی خود متذکر شوید.
این کارشناس مسائل دینی در ادامه به بیان ویژگی‌ها و اوصاف حضرت زهرا(س) اشاره کرد افزود: نحوه برخورد آن حضرت با همسر،‌ فرزندان و پدر بزرگوار خویش و ملاک قرار دادن رضایت خداوند در انتخاب همسر و اداره زندگی را مدنظر قرار دهید و به بررسی ویژگی عفت و حیای آن حضرت و رضایت همیشگی ایشان در مجالس خود بپردازید.
رفیعی ادامه داد: اظهار محبت نسبت به همسر و فرزندان‌،همکاری در امور خانه، احترام متقابل، ادب آن حضرت در مقابل همسر،‌ تربیت اسلامی فرزندان از جمله موضوعاتی است که باید در کار تبلیغی خود در ایام فاطمیه به آنها توجه داشته و برای مردم تشریح کنید.
این واعظ و کارشناس مسائل دینی در جمع بانوان مبلغه همچنین با برشمردن برخی القاب حضرت زهرا(س) همچون هانیه، مبارکه، زکیه، طاهره و ... گفت: خداوند در قرآن کریم در آیه تطهیر درباره اهل بیت(ع) حضرت صدیقه طاهره (س) سخن گفته است و آوردن حرف "کُم" در این آیه بر همین مسئله صراحت دارد.
رفیعی یادآور شد: ما 7 نوع طهارت داریم طهارت اعتقادی، ظاهری، قلبی، اقتصادی، طهارت با آب،‌ طهارت با توبه و در نهایت طهارت کامل اندیشه‌، قلب و وجود که حضرت زهرا(س) از همه طهارت‌ها برخوردار بودند و بر این اساس سیره فاطمه(س) حجت است .
این استاد حوزه و دانشگاه با توصیه به بانوان مبلغه برای تشریح و تبیین خطبه زهرا(س) در مجالس ایام فاطمیه خاطر نشان کرد: اولین کسی که بعد از رسول خدا (ص) رسما سخنرانی کرد حضرت زهرا(س) بود از سوی دیگر خطبه آن حضرت است که ده‌ها آیه قرآن از آن استناد شده است و خطبه جامعی که همه چیز رادر دل خود دارد لذا در سخنرانی‌های خود این خطبه را شرح دهید.
وی افزود: در شرح خطبه حضرت زهرا(س) بحث مظلومیت حضرت علی(ع)، ولایت‌پذیری،‌افشاگری و دفاع از ولایت را برای مخاطبان خود بیان کنیم.
رفیعی با بیان اینکه دعاهای حضرت زهرا(س) که در کتاب صحیفه فاطمیه چاپ شده را برای مردم بیان کنید گفت: یکی از مسائلی که باید در سخنرانی‌های ایام فاطمیه مورد توجه باشد دین‌شناسی فاطمه(س) و اعتقادات در سیره آن حضرت است لذا مباحث توحید فاطمی، نبوت، ولایت،‌شفاعت و معادباوری در اندیشه فاطمی را برای مخاطبان خود تشریح کنید.
وی بیان مظلومیت حضرت علی(ع) را یکی از مهمترین نکاتی دانست که باید در سرلوحه فعالیت های تبلیغی این ایام قرار گیرد گفت: حضرت علی(ع) به 5 دلیل مظلوم بود که عدم معرفت مردم،‌ عدم اطاعت،‌ کتمان فضائل ایشان، سب و دشنام به آن حضرت و تنهایی و غربت آن حضرت بعد از رسول خدا(ص) 5 دلیل مظلومیت ایشان بود که در روایتی خود ایشان فرمودند از روزی که پیامبر (ص) از دنیا رفت من مظلوم‌تر از هر کسی بودم.
این واعظ و کارشناس مسائل دینی در جمع بانوان مبلغه ادامه داد: در این ایام اوصاف و ویژگی‌های حضرت فاطمه(س) و ابعاد شخصیتی ایشان همچون ادب، عفت، انتخاب‌ها‌، تعصب‌شکنی‌ها و سایر اوصاف ایشان را برای مردم به صورت کاربردی و مفید بیان کنید.
رفیعی همچنین با اشاره به 4 ویژگی یک سخنران و مبلغ خوب گفت: سخنران خوب کسی است که موضوع شناس باشد مخاطب را بشناسد محتوای خوب ارائه دهد و آن را به خوبی برای مردم القا کند. بنابراین منبری که با مخاطب ارتباط برقرار نکند به درد نمی‌خورد.
وی در پایان خاطر نشان کرد: یک منبر خوب باید متشکل از آیات و روایات ، ‌قصه و تاریخ و پردازش خوب باشد که با شیوه القای درست می‌تواند مفید و موثر واقع شود. 

تلاش تکفیری ها برای اذیت و آزار 10 کودک شیعه

 
 اخبار رسیده از دمشق پایتخت سوریه حاکی از آن است که تعدادی از نیروهای گروهک های تروریستی – تکفیری بعد از ربودن 10 کودک شیعی، تلاش کرده بودند آنان را مورد اذیت و آزار جنسی قرار دهند.

گفته می شود در همین حال مقامات امنیتی سوریه نیز گزارش دادند 10 کودک شیعه از میان 50 کودک ربوده شده توسط گروه‌های تروریستی تکفیری از روستاهای شیعه ‌نشین "نبل" و "الزهراء" در حومه حمص آزاد شدند.

شایان ذکر است،‌ دو روستای "نبل" و "الزهراء" نزدیک به دو سال است که از سوی گروهک های سلفی – تکفیری محاصره شده اند و تا به امروز به تکفیری ها اجازه ورود به این دو شهر را نداده اند.

نامیدن یک شهرک بنام \أبو لولو\ در قم

 
 روز دوشنبه برابر با 14 بهمن 1392 با انتشار خبری تحت عنوان «نام گذاری یک خیابان بنام "عمر" در ایران!» از نامیده شدن یکی از اصلی ترین خیابان های شهر "سقز" در استان کردستان بنام "خیابان حضرت عمر" خلیفه دوم اهل سنت خبر دادیم.

انتشار این خبر موجی از خشم و اعتراض عاشقان اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام به ویژه بی بی دو عالم، حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها را در پی داشت.

در واکنش به این اقدام ضد شیعی، غیر منطقی، نابخردانه و غیر عقلانی شهرداری شهر "سقز" نشان دهنده مظلومیت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها است، تعدادی از جوانان پرشور و ولائی شهر مقدس قم، از تغییر دادن نام "شهرک قدس" به طور داوطلبانه در قم به "شهرک أبو لولو" خبر داده و اعلام کردند که از این پس بجای استفاده از نام "شهرک قدس" از نام "شهرک أبو لولو" استفاده خواهیم کرد.

شایان ذکر است، به رغم انتشار خبر نامیدن خیابانی به نام "حضرت عمر" در "سقز" و خشم شدید عاشقان دخت پیامبر اکرم اسلام صلی الله علیه و آله و سلم، اما مقامات مسئول در شهرداری یا دیگر مقامات شهر "سقز" هیچ گونه واکنشی از خود نشان ندادند و همین مسأله بر خشم عاشقان اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام افزود.

تخریب گنبد حرم حضرت سکینه (س) در سوریه

به گزارش شیعه آنلاین، اخبار رسیده از دمشق پایتخت سوریه حاکی از آن است که افراد مسلح ناشناس که به نظر می رسد از اعضای گروهک های مسلح تکفیری – تروریستی بوده اند، گنبد حرم مطهر حضرت سکینه سلام الله علیها در حومه دمشق را تخریب کردند.

گفته می شود تروریست ‌های تکفیری با پرتاب چند موشک "گراد" به سمت گنبد حرم حضرت سکینه دختر سید و سالار شهیدان، حضرت امام حسین علیه السلام در شهر "داریا" در حومه دمشق، به این حرم مطهر آسیب رساندند.

در همین حال ارتش سوریه که با حمایت نیروهای دفاع ملی از یک ماه پیش بر حرم حضرت "سکینه" مسلط شده بودند توانستند گروه‌های مسلح را از مناطق پیرامونی این حرم دور کند اما تروریست‌های مسلح با موشک‌های دست ساز به صورت پیاپی این حرم طلایی را مورد هدف قرار داده و توانستند امروز آن را تخریب کنند.


کشف یک جنگل زیر زمینی در نزدیکی کربلا

 اخبار رسیده از شهر کربلای معلی حاکی از آن است که بر حسب اتفاق یکی از کشاورزان ساکن اطراف کربلا، در منطقه "عین التمر" که در حومه کربلا قرار دارد،‌ چاله ای عجیب پیدا کرد.

در این چاله عجیب که بسیار هم بزرگ است، جنگلی وجود دارد که انواع درختان در آن روییده و رشد کرده است.

تصویر این چاله و جنگل زیبا در فضای مجازی منتشر شده و به سرعت در حال انتشار است و بسیاری از کاربران در مورد آن بحث و تبادل نظر می کنند.

برخی از کاربران نوشته اند: اگر در کشورهای غربی مانند ایالات متحده آمریکا چنین جنگل زیر زمینی کشف می شد، چنان تبلیغ رسانه ای بر روی آن می کردند تا بتوانند گردشگر جذب کنند.

 


آغاز پخش ماهواره ای رادیو \الکفیل\

اخبار رسیده از شهر کربلای معلی حاکی از آن است که پخش ماهواره ای رادیوی دینی "الکفیل" فعالیت خود را رسما آغاز کرد.

گفته می شود، رادیو الکفیل پس از موفقیت در ارائه برنامه های مفید و استقبال شنودگان از آن، با هدف توسعه و گسترش دامنه خدمات خود به شنوندگان، پخش بر روی ماهواه نایل ست فرکانس 10727 را نیز آغاز نموده است. 

در همین راستا معاون اداره امور فکری و فرهنگی حرم مطهر حضرت أبوالفضل العباس علیه السلام هدف از پخش رادیو الکفیل روی ماهواره نایل ست را گسترش زیر ساخت رسانه ای حرم مطهر و رساندن پیام ایمانی این رادیو به بیشترین تعداد شنونده ممکن در داخل و خارج عراق اعلام نمود. 

قابل ذکر است، هدف از تأسیس رادیو الکفیل بیان مشکلات زن و خانواده عراقی به ویژه زن و خانواده مسلمان و به طور کلی ارائه راه حل براساس مبانی دینی و همچنین یاری رساندن به زنان در تربیت صحیح روحی و جسمی کودکان است.

شایان ذکر است، رادیو "الکفیل" توسط آستان مقدس حرم حضرت أبوالفضل العباس علیه السلام راه اندازی و پشتیبانی می شود.


به زودی به عربستان حمله می کنیم

به گزارش «هدف سرخ»، بر اساس جدیدترین اخبار رسیده، در آخرین بیانیه صادر شده توسط حوثی های یمن، اعلام داشتند که بزودی به عربستان سعودی حمله خواهند کرد.

در این بیانیه نوشته شده است که: متاسفانه شاهد این هستیم که علمای وهابی هر روز فتوا به قتل و مهاجرت اجباری و تجاوز مسلمانان می دهند و روز به روز اقدامات آنها وحشیانه تر و پست تر می شود.

در پایان این بیانیه چنین آمده: عربستان خودش را برای دفاع آماده سازد، ما آماده ی نبردی سهمگین با وهابی ها هستیم و به زودی این جنگ آتش افروز خواهد شد.


شریعتمداری: روز واقعه نزدیک است

حسین شریعمداری" در شماره امروز کیهان نوشت: 1- روز پنج‌شنبه 27 مارس 2003- فروردین‌ماه 1382- در حالی که ارتش آمریکا هفت روز بعد از آغاز حمله به عراق بر این کشور غلبه کرده بود، جرج بوش رئیس جمهور وقت آمریکا در محوطه بیرونی کاخ سفید به میان خبرنگارانی که با عجله فراخوانده شده بودند آمد و با غروری حاکی از برتری بلامنازع آمریکا خطاب به خبرنگاران گفت «عراق تمام شد»! این جمله جرج بوش «IRAQ IS OVER» که با آمیزه‌ای پررنگ از تحقیر بیان شده بود ساعتی بعد به تیتر اول رسانه‌ها تبدیل شد. 9 سال بعد، دسامبر 2011- دی‌ماه 1390- وقتی آخرین نظامیان آمریکایی به دستور اوباما خاک عراق را ترک کردند، نشریه آمریکایی فوربس در یادداشتی که بوش و اوباما مخاطب مشترک آن بودند، نوشت؛ «از حمله نظامی به عراق و اشغال 9 ساله آن چه به دست آوردیم؟! بیش از 2500 تن از نظامیان خود را از دست دادیم، نزدیک به 5 هزار میلیارد دلار از مالیات شهروندان آمریکایی را هزینه کردیم، اصلی‌ترین دشمن منطقه‌ای ایران را حذف کردیم، آمریکا را جنگ‌طلب معرفی کردیم و سرانجام، عراق را به دست دوستان و هم‌پیمانان ایران سپردیم» همان روزها، سعود الفیصل وزیر خارجه عربستان در مصاحبه با واشنگتن‌پست گفت «آمریکایی‌ها بعد از 9 سال عراق را در سینی طلا تقدیم ایران کردند»!

2- بعد از ناکامی آمریکا در حمله نظامی به عراق و نتیجه معکوسی که از این حمله گرفته بودند، ژنرال «پانه‌تا» وزیر جنگ آمریکا و رئیس اسبق سازمان «سیا» با استناد به بررسی‌های چند مرکز استراتژیک هرگونه دخالت نظامی مستقیم آمریکا در منطقه را بی‌حاصل و خطرناک دانست و روزنامه آمریکایی «یو.اس.ای.تودی» به نقل از شورای آتلانتیک بر ضرورت جایگزینی جنگ نیابتی- PROXY WAR- به جای دخالت مستقیم نظامی تأکید کرد و...

3- فتنه‌انگیزی در سوریه به عنوان یکی از اصلی‌ترین حلقه‌های محور مقاومت و متحد استراتژیک ایران اسلامی با بهره‌گیری از فرمول «جنگ نیابتی» آغاز شد و کشورهای ترکیه، عربستان، قطر، اردن و بعدها مصر (مرسی) به نیابت از آمریکا و متحدانش مأموریت انجام این جنگ نیابتی را برعهده گرفتند، اما، برخلاف تصور اولیه و علی‌رغم حمایت‌های گسترده نظامی، سیاسی و مالی از تروریست‌ها، جنگ نیابتی یاد شده اگرچه برای مردم سوریه فاجعه‌آفرین بود ولی نه فقط شکست و براندازی دولت سوریه را در پی نداشت، بلکه فصل جدیدی از راهبرد مقاومت با دستاوردهای تازه و سرنوشت ساز را به دنبال داشت که تشکیل و سازماندهی نیروی فداکار و کارآزموده‌ای با عنوان «دفاع الوطنی» از جمله آنهاست، دفاع الوطنی چیزی شبیه نیروهای بسیج کشور خودمان است و بیش از دهها هزار عضو دارد. حضور در میدان یک جنگ واقعی به جای شرکت در رزمایش‌ها، ارتش و نیروی دفاع الوطنی را به نیروهای کارآزموده و جنگ واقعی دیده، تبدیل کرده است. مقاومت مثال‌زدنی سوریه نشان داد که نیروهای محور مقاومت برخلاف آنچه در مصر و یمن و لیبی و تونس اتفاق افتاد،‌ در جریان درگیری‌های نظامی به جای سقوط، موقعیت‌های جدیدی پیدا می‌کنند که می‌تواند تغییر معادلات منطقه‌ای را در پی داشته باشد. شورای امنیت ملی آمریکا طی گزارشی در این باره آورده بود؛ جنگ 33 روزه به‌جای نابودی حزب‌الله، گسترش دامنه حضور و نفوذ حزب‌الله در لبنان را به دنبال داشته و این کشور- قبلا ضعیف- را به کشوری موثر در معادلات سیاسی و نظامی منطقه تبدیل کرده است.

4- این روزها آمریکا و متحدان اروپایی و منطقه‌ای آن که از جنگ نیابتی چند‌ساله طرفی نبسته‌اند، آشکارا در صحنه حاضر شده و برای مقابله با محور مقاومت سوریه، آرایش نظامی گرفته‌اند و احتمال حمله نظامی مشترک آمریکا و برخی کشورهای اروپایی و عربی علیه سوریه به خبر اول دنیا تبدیل شده است. بهانه این جنگ احتمالی که برخی از صاحبنظران وقوع آن را قطعی پیش‌بینی می‌کنند، اتهام استفاده دولت سوریه از سلاح شیمیایی علیه تروریست‌های مسلح است. بهانه‌ای دقیقا شبیه همان بهانه وجود سلاح‌های شیمیایی و تسلیحات کشتار جمعی که حمله نظامی به عراق را در پی داشت و بعدها دولت بوش به ناچار اعتراف کرد هیچگونه سلاح شیمیایی و کشتار جمعی در عراق یافت نشده است. گفتنی‌است که روز یکشنبه همین هفته، نشریه آمریکایی «فارین‌پالیسی» در افشاگری بی‌سابقه‌ای با استناد به اسناد منتشر شده سازمان «سیا» فاش کرد که در جریان جنگ ایران و عراق، آمریکا سلاح‌های شیمیایی مهلک و پیشرفته‌ای را در اختیار رژیم صدام گذارده است و کشتار رزمندگان ایرانی و قتل‌عام مردم حلبچه با همین بمب‌های شیمیایی اهدایی آمریکا صورت پذیرفته بود.

متهم کردن ارتش سوریه به استفاده از بمب شیمیایی در اطراف دمشق، در حالی است که هم اکنون گروهی از کارشناسان سازمان ملل متحد به دعوت دولت سوریه برای بررسی ماجرا در این کشور حضور دارند و کاوش‌های اولیه و اعلام شده آنها حاکی از استفاده تروریست‌ها از سلاح شیمیایی و قتل‌عام بیش از 635 غیرنظامی در اطراف دمشق است. از سوی دیگر تصاویر ماهواره‌ای که در اختیار کارشناسان سازمان ملل قرار گرفته و به عنوان سند ثبت شده است، بهره‌گیری تروریست‌ها از سلاح شیمیایی را تایید می‌کند. ضمن آن که به گفته وزیر خارجه سوریه، ارتش این کشور در اوج پیروزی بر تروریست‌ها چه نیازی به استفاده از سلاح شیمیایی علیه آنها دارد، مخصوصا آن که این قتل‌عام در منطقه‌ای صورت گرفته که محل حضور طرفداران دولت سوریه است و نه در اشغال تروریست‌ها.

5- اخبار مربوط به آرایش نظامی آمریکا و متحدانش برای حمله احتمالی به سوریه و بازتاب‌ها و تحلیل‌ها و رخدادهای مربوطه در گزارش مفصل و مبسوط کیهان‌امروز که تیتر اول روزنامه به آن اختصاص یافته چاپ شده است و اکنون در محدوده این نوشته محدود به پیامدهایی اشاره می‌کنیم که حمله احتمالی آمریکا و متحدانش به دنبال خواهد داشت اگرچه این احتمال نیز جدی است که هیاهوی اخیر از نوع عملیات روانی برای امتیازگیری از سوریه در اجلاس آتی ژنو باشد. چرا که آمریکای امروز در مقایسه با مارس 2003 که به عراق لشکرکشی کرد به مراتب ضعیف‌تر و شکننده‌تر است و اقدام به حمله نظامی علیه سوریه به اعتراف بسیاری از کارشناسان برجسته و رسانه‌های معتبر آمریکایی و اروپایی فقط با واژه «حماقت» قابل ارزیابی است. اما، از آنجا که به قول «برتراند راسل» فیلسوف شهیر انگلیسی، «از کسی که چند بار دست به حماقت زده، اقدام احمقانه دیگر دور از انتظار نیست» باید گفت؛

الف: آمریکا می‌تواند آغازکننده جنگ باشد ولی پایان دادن به آن در اختیار آمریکا و متحدانش نیست. از این روی حمله موشکی دو یا حداکثر 3 روزه که «جان کری» وزیر خارجه آمریکا برای جلب موافقت مردم- به شدت مخالف جنگ آمریکا- به آن استناد می‌کند، کمترین زمینه‌ای ندارد و به گزارش تحلیلی روزنامه‌آلمانی نویس‌دویچلند «آمریکا بعد از خروج از عراق توان آغاز یک جنگ فرسایشی را ندارد، مانند اسرائیل که در سال 1982 می‌خواست 48 ساعته کار لبنان را تمام کند ولی 18 سال طول کشید تا با جان کندن از آن خارج شود.»

ب: اسرائیل پاشنه آشیل آمریکا و متحدان اروپایی آن است و بدون کمترین تردیدی، با آغاز حمله به سوریه، همه روزه هزاران موشک سراسر این سرزمین اشغالی و تاسیسات حیاتی آن را زیر و رو خواهد کرد. مخصوصا آن که در جریان جنگ‌های 33 روزه و 22 روزه و 7 روزه معلوم شد که موشک‌های پاتریوت و گنبد به اصطلاح ضد موشک آهنین توان پیشگیری از ورود موشک‌های شلیک شده به تل‌آویو را ندارد.

ج: جهان اسلام از فتنه‌انگیزی‌های آمریکا و اسرائیل و برخی کشورهای عربی به تنگ آمده‌اند و برای مقابله مستقیم با صهیونیست‌ها به جای رودررویی با عوامل دست‌نشانده آنها لحظه‌شماری می‌کنند. حمله به سوریه این فرصت طلایی را در اختیار ملت‌های مسلمان که اسرائیل را در محاصره دارند، قرار خواهد داد.

د: در حالی که کشورهای عربستان، اردن، ترکیه و... رسما مشارکت خود در حمله نظامی به سوریه را اعلام کرده‌اند، بدیهی است که در صورت وقوع جنگ به عنوان «کشورهای متخاصم» مورد حمله متقابل سوریه قرار خواهند گرفت و این در حالی است که کشورهای یاد شده طی چند سال اخیر با خیزش‌های مردمی برخاسته از بیداری اسلامی روبرو هستند و به یقین درگیر شدن آنها در جنگ احتمالی، زمینه مناسبی برای فروپاشی دولت‌های دست‌نشانده را در اختیار مردم این کشورها قرار خواهد داد و البته قطر که به یک تجارتخانه شبیه است موقعیت بسیار شکننده‌تری دارد.

هـ‌ : در صورت وقوع جنگ، جریانات وابسته و اجیر شده‌ای نظیر سلفی‌ها و تکفیری‌ها که با تابلوی دروغین اسلام‌خواهی به آشوب‌آفرینی و عملیات تروریستی به نفع آمریکا و اسرائیل مشغولند، دیگر نمی‌توانند زیر این تابلوی دروغین فعالیت کنند و چنانچه در حمله به اسرائیل و منافع و مراکز آمریکایی در منطقه شرکت نکنند، طرح فریب آنها با شکست روبرو شده و یورش‌های مردمی علیه آنان شکل خواهند گرفت.

و: حمله نظامی به سوریه با توجه به ماهیت شناخته شده کشورهای حمله‌کننده، مرزهای تفرقه‌افکنانه شیعه و سنی و عرب و عجم را از بین می‌برد و بدیهی است که این عرصه شفاف، بسیج همگانی جهان اسلام علیه آمریکا و اسرائیل و سران خودفروخته عرب را در پی خواهد داشت، که فروپاشی پروژه مشترک آمریکایی‌-اسرائیلی در مصر از جمله پیامدهای قطعی آن خواهد بود.

و...

6- اکنون جای این پرسش است که آیا نباید حماقت احتمالی آمریکا و متحدانش را به فال نیک گرفت؟ و آیا نمی‌توان مطمئن بود دشمنان دیرینه اسلام و مسلمین با پای خود به مهلکه‌ای پای می‌گذارند که سال‌هاست ملت‌های مسلمان در انتظار آن بوده‌اند؟ همه شواهد حکایت از آن دارند که اگر هیاهوی اخیر، عملیات روانی نباشد، روز واقعه نزدیک شده و انتظارهای چندین و چند ساله برای انتقام رو به پایان اس